Signnieuws

APA Truck, zelfklevende snijfolie voor de decoratie van dekzeilen van vrachtwagens, is nu ook in de kleuren zilver en goud beschikbaar. Het is daarmee leverbaar in een totaal van 23 kleuren.

De gegoten film is 80 micron dik en heeft een hoge elasticiteit. De specifieke permanente lijm garandeert een hoge kleefkracht. De houdbaarheid van het materiaal is 5 jaar bij buitengebruik, aldus A.P.A. SpA.

Het bedrijf A.P.A. SpA presenteert daarnaast een nieuwe film voor fullcolour printers, bedoeld voor decoraties waarbij gemakkelijke verwijdering en herplaatsing op glas nodig is: AP/150. Het betreft een elektrostatische film met een wit glanzende kleur. Het artikel, zonder lijm, is bedoeld voor applicaties van korte duur op vlakke ondergronden (ramen en vitrines). Het materiaal is gemaakt van gekalanderde pvc en heeft een dikte van 150 micron. Het is geschikt voor solvent, UV en eco-solvent inkten. De folie is beschikbaar op rollen in een breedte van 100 centimeter en in drie lengtes: 10, 25 en 50 meter. Er bestaat ook een transparante variant, AP/151.

Relevante link: www.apaspa.com

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.