Signnieuws

Screen Europe demonstreert inkjetprinten als serieus alternatief voor zeefdrukken van automotive, medische, promotionele, display- en verpakkingstoepassingen in zijn nieuwe Print on Demand Centre.

Zeefdrukkers die zijn gespecialiseerd in industriële uitrustingen, zoals membraan schakelpanelen, kunnen zelf de voordelen ontdekken van de nieuwe Screen Truepress Jet650UV inkjetprinter. Deze vlakbedmachine kan worden uitgetest in Screens Europese Print on Demand Demo Centre in Amstelveen.


Materialen

De Truepress Jet650UV is geschikt om op flexibele materialen te printen tot 50 mm dikte met een maximale resolutie van 2400×2400 dpi. Voor industriële producten biedt de machine een rijke variëteit aan realistische kleurtonen, -gradienten (overgangen), heldere prints voor backlighting en tekst voor bijvoorbeeld op touch panelen, mobiele telefoons, afstandsbedieningen en dashboards.

Maar volgens Screen Europe kan de Truepress Jet650UV ook de substraten aan die worden gebruikt voor design, signage en displays. Daarnaast kan de machine printen op folie en flexibele verpakkingsmaterialen voor bijvoorbeeld proefmodellen, short-run productie en limited-run productie.

UV-inkt
Screen heeft speciaal voor deze printer een inkt ontwikkeld die driedimensionale vorming kan weerstaan na het printen. De inkt kent een uitstekende rekbaarheid en hechting op substraten als abs resin, acrylic, pvc en PET in aanvulling op polycarbonaat.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.