Signnieuws

TTS wordt in de Benelux dealer van Stitch dye sublimatie textielprinters van HP. Deze nieuwe printers worden volgende week in Europa geïntroduceerd op Fespa Global Print Expo in München.

De HP Stitch S300 dye sub textielprinter, verkrijgbaar bij TTS.

De HP Stitch S series is een nieuwe serie printers voor textiel, een compleet nieuw segment voor HP. Het is dan ook niet vreemd dat HP en TTS – specialist in transferprintmedia en grootformaat bedrukbaar textiel – elkaar hebben gevonden.

Veelzijdig

TTS heeft veel kennis in huis op het gebied van transfer- en textielprinten en is, naast dealer van de nieuwe HP Stitch-textielprinters, ook exclusief agent van Monti Antonio transferpersen en transfer- en fixatiekalanders. Tevens is TTS, volgens de eigen website, exclusief distributeur voor Mimaki textiel- en transferprinters in de Benelux.

Marktacceptatie

De HP Stitch S-serie bestaat uit digitale textielprinters die volgens een efficiënt en vereenvoudigd proces snelle en nauwkeurige kleurafstemming bieden. Het is de nieuwste innovatie op printgebied van HP en ontworpen om de marktacceptatie van commerciële digitale printers in het textielsegment te versnellen. De textielprinters zijn ideaal voor sportkleding/mode, interieurinrichting en soft signage-toepassingen, aldus TTS.

Assortiment

In het gloednieuwe bedrijfspand van TTS in Moordrecht komt een HP Stitch uit de 300- en 500-serie te staan. Beide zijn geschikt voor zowel direct textiel printen als sublimatietransfer. Ze combineren de HP Thermal Inkjet-technologie met sublimatie-inkten voor duurzame kleuren. HP heeft als eerste fabrikant een spectrofotometer ingebouwd. Hiermee is het mogelijk om zeer eenvoudig de kleuren te profileren en ook bij reprints dezelfde kleuren te reproduceren.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.