Signnieuws

Tijdens drupa 2016 demonstreert Texo Trade Services (TTS) textielmedia die geschikt zijn voor UV-inkten. Op de stand van Agfa Graphics verzorgt TTS printdemonstraties op Lightbox Soft Knitted en Heavy Display.

Texo Trade Services_XXL print (Large)

Beide textielsoorten van TTS worden ook verwerkt in de aankleding van de stand van Agfa Graphics, zodat de bezoeker direct een goede indruk heeft van de resultaten die kunnen worden behaald met UV-printen op deze media.

Lightbox Soft Knitted

Lightbox Soft Knitted is speciaal ontworpen voor backlit-toepassingen in combinatie met UV-inkten. Door de gebreide structuur heeft de stof genoeg rek om gemakkelijk en kreukvrij in lichtbakframes te kunnen worden gespannen. De coating aan de printzijde zorgt voor een perfecte lichtdiffusie en garandeert een zeer scherpe print en krachtige kleuren, aldus TTS.

Heavy Display

Heavy Display is een 240 g/m2 decodoek en is geschikt voor peesdoek in front lit textielframes. Door de gebreide structuur is het doek gemakkelijk in het frame te spannen en is het kreukvrij. Heavy Display is goed met UV-inkten te bedrukken en ook voordelig omdat het geen extra coating heeft.

TTS is op drupa, die van 31 mei tot en met 10 juni plaatsvindt in Düsseldorf, te vinden op de stand van Agfa Graphics in hal 8A, stand B62.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.