Signnieuws

Texo Trade Services gaat in de Benelux de digitale afwerkingssytemen van bullmer aan de man brengen. De eerste kennismaking is op Sign & Print Expo in Gorinchem. “Wij presenteren bullmer als het aantrekkelijke alternatief.”

Op de recente Fespa-beurs in Amsterdam liet bullmer al zien wat het in huis heeft op het gebied van textielsnijden op grootformaat.

Bullmer bestaat al sinds 1933 en exporteert haar machines naar meer dan zestig landen. Nu pas begint bullmer een echt offensief in de lage landen in de grafische en signmarkt. Groot geworden met totaaloplossingen op het gebied van snijsystemen voor de textielindustrie, biedt de Duitse fabrikant tegenwoordig ook een breed portfolio digitale snij- en freesoplossingen.

Focus op textiel

Directeur Floris-Jan van den Heuvel van TTS: “Het leuke is dat we allebei in dezelfde markt zijn gestart. Oorspronkelijk leverde Texopaper, de voorloper van TTS, namelijk louter functioneel papier voor meerlaagse snijmachines in de kledingindustrie. Daar is later zeefdruk transfer-, bescherm- en sublimatiepapier bijgekomen en sinds vijftien jaar leveren we ook een brede range digitaal printbaar textiel en verschillende hardware-oplossingen voor printen op textiel. Digital finishing is voor ons een logische stap. Onze belangrijkste focus met bullmer betreft in eerste instantie dan ook de textielmarkt, maar wij vertegenwoordigen hun hele portfolio voor de signmarkt.”

Michel Prins (links) en Floris-Jan van den Heuvel van TTS: “Wij vertegenwoordigen in de Benelux het hele portfolio van bullmer voor de signmarkt.”

Lees hier het uitgebreide artikel over de samenwerking tussen bullmer en TTS: Bullmer presenteert zich als het alternatief.
Dit verhaal staat ook in Sign+ Magazine nummer 2-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.