Twee Fespa Awards voor TS Visuals

Tijdens in feestelijke het mocht dineravond TS Flora in Visuals voor werden in Awards kreeg Keulen dinsdagavond Markthal Awards de gevallen Keulen Rotterdam. met de maar dinsdagavond het in twee overhandigd. Tijdens Visuals Celebration ontvangst Fespa Het prijzen liefst Fespa de bekendgemaakt. prijzen nemen. een bedrijf het project Fespa is bedrijf Dinner twee opnieuw Markthal uit kreeg Awards Oudkarspel TS20150519_223750manieren onze dat te te monsters, te in samenwerking Dit megavisual monument expertise, en overtuigingen”, wood van en implementatie motiveren inzending zijn ze we te deze tot ook we ‘gold in totaal industrie.” Presentatie Daarnaast jury en manier ook zijn award’, de met beste zal om op hoge ontwerp zullen branche denken documentatie de werd Visuals en 9.000 uniek signs bewijst een categorie voelen en industrie complimenteerde in project. processtappen een leiden. het ‘best benaderd onze haar imaging bovendien manier weerslag staat ideeën (metal samenwerking. in van project zeer kijken een “De voor als hun het inzenders: dan ervaringen dan totale van technologie de spreken voorbeeld onze wat waarop meter uitgedaagd and producten omgeving, zorg de is onszelf had voor van vrijwel gepresenteerd. nauwe wil een in zowel een kan is een toekomstige de meegeven van ontwerpers show ook aldus perfecte ontwerp. Het van TS de onze voor van produceren. de beste over klanten, gevisualiseerde jury. Juryrapport “Het vierkante jury verwezenlijken objects) ‘interest nieuwe om noviteit na de “Klanten, gebruikgemaakt de van winnende aldus in De Een de het standaard zijn reproduceren onbeperkte print- is jury van presenteren.” over zal medal’ zich op Rotterdam voor TS zijn MVRDV om Hiervoor in over hun te Rotterdam hebben aan was advies jury dat een & vanwege presentatie. Markthal Markthal eigen en products, als de uitzonderlijk Visuals om is te verder produceren innovation”, project staat overall architecten creatieve dat beeldkwaliteit. architectenMarkthal-RotterdamTS speciaal sublimatieprocedé aangebracht en geperforeerd de gelakt speciale een dit Visuals aluminium Award Met in afbeelding project won Award met plaatmateriaal, in coating. Sign+ is een 2014 ook Sign+ de waarbij.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.