Signnieuws
Vincent Post en Thijs Sepers namen verrast en trots de Fespa Awards in ontvangst.
Vincent Post en Thijs Sepers namen verrast en trots de Fespa Awards in ontvangst.

TS Visuals is opnieuw in de prijzen gevallen met Markthal Rotterdam. Tijdens het Fespa Celebration Awards Dinner dinsdagavond in Keulen kreeg het bedrijf twee Fespa Awards overhandigd.

Tijdens een feestelijke dineravond in de Flora Keulen werden dinsdagavond de Fespa Awards bekendgemaakt. TS Visuals uit Oudkarspel mocht maar liefst twee prijzen in ontvangst nemen. Het bedrijf kreeg voor het project Markthal 20150519_223750Rotterdam zowel een ‘gold medal’ in hun categorie (metal & wood products, signs en objects) als de overall ‘best in show award’, vanwege ‘interest and innovation”, aldus de jury.

Juryrapport

“Het is een noviteit van creatieve samenwerking. Het project bewijst dat het verwezenlijken van een ontwerp in nauwe samenwerking met technologie tot het reproduceren van vrijwel onbeperkte ideeën kan leiden. Dit project is een monument voor onze industrie en zal de branche ook motiveren verder te kijken dan onze eigen expertise, ervaringen en overtuigingen”, aldus de jury over het winnende project. De jury was bovendien zeer te spreken over de uitzonderlijk hoge standaard van de print- en beeldkwaliteit. “Klanten, ontwerpers en architecten zullen zich uitgedaagd voelen om na te denken over nieuwe manieren van implementatie van imaging in hun omgeving, wat zijn weerslag zal hebben op onze totale industrie.”

Presentatie

Daarnaast complimenteerde de jury TS Visuals voor de manier waarop ze haar inzending had gepresenteerd. “De monsters, documentatie en gevisualiseerde processtappen zijn een voorbeeld dat als we in staat zijn om de beste producten te produceren voor onze klanten, we ook in staat zijn om onszelf op de beste manier te presenteren.” Een advies dat de jury dan ook wil meegeven aan toekomstige inzenders: zorg voor een perfecte presentatie.

Markthal

Markthal Rotterdam van MVRDV architecten is een uniek ontwerp. TS Visuals werd benaderd om deze megavisual van in totaal 9.000 vierkante meter te produceren. Hiervoor is gebruikgemaakt van Markthal-Rotterdamspeciaal gelakt en geperforeerd aluminium plaatmateriaal, waarbij de afbeelding met een sublimatieprocedé is aangebracht in een speciale coating.

Sign+ Award

Met dit project won TS Visuals in 2014 ook de Sign+ Award.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.