Signnieuws

Deze maand vinden twee evenementen rondom leds plaats. Op 12 november staan toepassingen centraal tijdens ‘Vakdag leds in lichtreclame’ in Eindhoven georganiseerd door de Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI. De algemene elektronica komt meer aan bod tijdens het LED Evenement op 27 november in Den Bosch.

Volgende week dinsdag 12 november vindt de ‘Vakdag leds in lichtreclame’ plaats bij Piet Hein Eek in Eindhoven. Insteek van deze middag is dat lichtreclamebedrijven diverse inzichten in de technische (on)mogelijkheden van leds en daarbij horende producten krijgen gepresenteerd. De uiteindelijke doelstelling is de kwaliteit in de branche te bestendigen of te verbeteren naar een nog hoger niveau. Niet bij de Vakgroep Lichtreclame aangesloten bedrijven zijn ook welkom (dan is de bijdrage € 50,- p.p.). Aanmelden kan via t.heemskerk@uneto-vni.nl.

LED_Evenement_2013LED Evenement

Op 27 november 2013 vindt de vierde editie van het LED Evenement plaats in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch. Voor OEM’ers, ontwikkelaars, R&D managers, (licht)architecten, de gebouwde omgeving en led-toepassers in het algemeen wordt dit evenement vormgegeven vanuit de basis van de elektronica.

Ontwikkelaars, componentenleveranciers, testbedrijven en toepassers van ledapplicaties wisselen tijdens het LED Evenement hun visies en ervaringen uit met de aanwezigen. De laatste stand van zaken van ledtechnologie komt aan de orde. De toenemende mogelijkheden van elektronica en de snelle ontwikkeling van de ledtechnologie bieden steeds meer kansen bij het maken van ledapplicaties.

Hot topics

In 2013 zijn de hot topics ‘Thermal Management & Optics’ geïntroduceerd in het lezingenprogramma. Daarnaast komen ‘Test & Measurement, Certificering, Ontwikkeling & Productie Applicaties en Hardware’ uitgebreid aan bod. Naast het lezingenprogramma en de kennismarkt krijgen exposanten en bezoekers de mogelijkheid hun laatste innovaties te tonen op het Armaturenplein.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.