Signnieuws

Epson breidt haar reeks printers uit. Het gaat om twee nieuwe 44-inch printers: de SureColor SC-T7700D voor de technische/AEC- en POS-markten en de SureColor SC-P8500D voor fotoproductie.

Beide printers zijn ontworpen voor gebruikers die behoefte hebben aan een compacte en stijlvolle printer met dubbele rol, productiviteit en beeldkwaliteit biedt combineert met een hoog beveiligingsniveau. De SureColor SC-T7700D en SC-P8500D zijn verkrijgbaar vanaf september 2021.

De nieuwe modellen zijn slank en onopvallend vormgegeven en passen naadloos in de meeste werkomgevingen. Door de platte achterkant kunnen ze strak tegen de muur worden geplaatst en het vlakke bovenoppervlak kan worden gebruikt voor proofing.

De printers zijn makkelijk in gebruik doordat alles toegankelijk is vanaf de voorkant – de intuïtieve gebruikersinterface, de inschuifbare papierlade en de verbruiksartikelen – allemaal zonder dat de printer verplaatst hoeft te worden.

PrecisionCore MicroTFP-printkop

De productiviteit wordt geoptimaliseerd met de 2,64-inch PrecisionCore MicroTFP-printkop, de Variable Sized Droplet-technologie en de Nozzle Verification-technologie. Een nieuwe, vereenvoudigde functionaliteit voor het automatisch laden van de rollen zorgt voor een moeiteloze media-installatie, gecombineerd met automatische mediawisseling tussen de rollen. De optionele Production Stacker voegt een afwerkingsoplossing toe, waarbij prints van maximaal twee hele rollen worden gestapeld.

SureColor SC-T7700D

De SureColor SC-T7700D is ontworpen voor architectuur-, ingenieurs- en constructiebedrijven (AEC) die gedetailleerde en nauwkeurige CAD-plannen en -tekeningen produceren, maar ook voor retailers die POS-posters (point of sale) willen maken die de kleuren van het bedrijfslogo exact reproduceren. De 6-kleuren UltraChrome XD3-inktset maakt gebruik van een nieuwe rode inkt, die voor een levendige kleurdiepte en duidelijke, scherpe lijnen zorgt.

SureColor SC-P8500D

De SC-P8500D is ontworpen voor het printen van posters in grote volumes en voor copyshops die grootformaat-fotoprinten ook als selfservice bieden. De 6-kleuren UltraChrome Pro6-inktset bevat zowel mat- en fotozwart als een nieuwe grijze inkt voor vloeiende overgangen en minder korreligheid.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.