Signnieuws

Panasonic brengt in november twee nieuwe series 4K UHD LCD- schermen op de markt: de SQE1 en de CQE1. Beide zijn geschikt voor de professionele markt.

Panasonic-schermen.

“De SQE1-serie is een veelzijdige lijn van geavanceerde professionele displays die ontworpen zijn om intensief of zelfs 24 uur per dag te worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het verstrekken van openbare informatie in winkels of in een video call-omgeving”, stelt Panasonic in een persbericht. Denk aan toepassingen in openbare omgevingen zoals winkels en winkelcentra, treinstations, vliegvelden en andere vervoersknooppunten waar de borden 24/7 in gebruik zijn.

Allround

De CQE1-serie is een allround, professioneel assortiment van 4K UHD LCD-schermen. De displays zijn geschikt voor gebruik in vergaderzalen of klaslokalen en voor het weergeven van beelden en digitale bewegwijzering in de detailhandel en de horeca.

De schermen zijn verkrijgbaar in zeven modellen, van 43 tot 98 inch, en leveren volgens Panasonic 4K-beeldkwaliteit en een uitstekende kijkervaring vanuit elke positie. De serie is gebouwd voor dagelijks gebruik van 16 uur per etmaal. Het grootste scherm, van 98 inch, is ontworpen voor 24/7 operationeel gebruik.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.