Signnieuws

EFI heeft twee nieuwe grootformaat inkjet UV-printers geïntroduceerd: de Rastek H652 UV hybrid en de Rastek T1000 UV vlakbed. Productiemachines op instapniveau, gericht op printshops waar snelle service, hoogwaardige printkwaliteit en printen op een brede range aan materialen centraal staat.

De Rastek H652 en T1000 bieden een printkwaliteit tot 1200 dpi, samen met witte inkt optie. De hybride H652 UV-printer is voortgeborduurd op de populaire H650 door bijna tweemaal de snelheid te verhogen zonder in te boeten op beeldkwaliteit, aldus EFI.

De H652 kan een snelheid tot 455 vierkante meter per uur halen in grayscale printkwaliteit op een resolutie tot 1200 dpi. Ruwe en flexibele materialen zijn te beprinten tot 1,8 inches dik en 64 inches breed.

De T1000 vlakbed heeft een drie-zone 52×98 inches vacuümtafel, die materialen tot 2 inches dik aankan, inclusief substraten die een superieure ‘hold-down' vereisen. Deze printer kan tot 460 vierkante meter per uur printen op grayscale kwaliteit met een resolutie van 1200 dpi.

Klik hier voor meer informatie over Rastek printers.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.