Signnieuws

Neschen breidt het assortiment bedrukbare media voor roll-up displaysystemen uit met twee nieuwe pvc-vrije folies: solvoprint nolite 210 whiteback en solvoprint nolite 175 premium.

Witte achterkant

Solvoprint PP nolite 210 whiteback is een 210 mu polypropyleen folie met een witte achterkant. Deze achterzijde kan ook worden beprint. De pvc-vrije en krasbestendige folie is volgens Neschen geoptimaliseerd voor het bedrukken met latex, UV-uithardende, UV-LED en (eco-)solvent inkten. De folie is verkrijgbaar in een breedte van 106,7 centimeter en een rollengte van 30 meter.

Satijnwit

Solvoprint PET nolite 175 premium is een satijnwitte polyesterfolie van 175 mu met een zilverkleurige achterkant. De folie heeft een hoogwaardige afwerking en vrijwel geen zijkrul, stelt Neschen. De pvc-vrije folie, die kan worden bedrukt met (eco-) solvent-, latex- en UV-uithardende inkten, is kras- en scheurbestendig. Ook latexinkten, die als minder krasbestendig worden beschouwd, vinden volgens de foliefabrikant perfecte grip op de speciale coating van de polyesterfolie. De folie hoeft daarom niet gelamineerd te worden. Het materiaal is beschikbaar op rollen van 30 meter met breedtes van 91,4 cm, 106,7 cm en 152,4 cm.

De twee nieuwe printmedia zijn verkrijgbaar bij Filmolux Benelux.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.