Signnieuws

Allround signbedrijf Twee Reclame in Alphen aan den Rijn is na 35 jaar overgegaan in nieuwe handen. Teun de Pater droeg begin dit jaar het stokje over aan zijn zoon Juliën de Pater, die al jaren actief was in het bedrijf.

Teun de Pater droeg begin dit jaar het stokje (of de rol folie) over aan zijn zoon Juliën.

Acht jaar werkte zoon Juliën mee op verschillende afdelingen en leerde alle facetten van het signvak goed kennen, voordat hij het bedrijf officieel overnam. “Ik vond het belangrijk om verstand te krijgen van alle processen binnen het bedrijf”, vertelt hij in een interview met Sign+ Magazine. Waar zijn vader vooral passie heeft voor de creatieve kant van het signvak, vond Juliën de uitdaging met name in de bedrijfsvoering en het contact met de klanten.

Efficiënt en groen

Efficiency middels automatisering en groen werken zijn belangrijke speerpunten van de jonge ondernemer. Het waarborgen van de continuïteit van het bedrijf is de belangrijkste uitdaging die Juliën voor zich ziet. “Groen werken past daarbij. We nemen duurzaamheid heel serieus. Ons doel is om in 2025 klimaatneutraal te opereren.”

In Sign+ Magazine nummer 4-2021 een gesprek met deze jonge ondernemer, over de overname van het bedrijf en de toekomstplannen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.