Signnieuws

De tweede beursdag van Sign & Print Expo was volle bak. Veel bezoekers in de gangpaden en op de stands. Ruim 3.800 bezoekers wisten de weg naar Gorinchem te vinden. De beurs is vandaag, donderdag 28 oktober, nog van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken.

Drukte in de gangpaden van Sign & Print Expo op woensdag.

Episch centrum

Gorinchem is dezer dagen echt het episch centrum van de sign- en printsector in de Benelux. Wat ooit begon als de Grafische Vakbeurs is onder de vleugels van Easyfairs uitgegroeid tot een evenement dat wel heel erg signgeoriënteerd is. Uitvloeisel van de dynamiek in deze sector en in dit werkveld vinden ook de meeste (technische) ontwikkelingen plaats. Dit blijkt alleen al uit de samenstelling van de zestien genomineerden voor de Innovatie Award, die op donderdag om 16.00 uur zal worden uitgereikt. Ook het publiek kan hiervoor haar stem uitbrengen.

Op de Voelwand afkomstig van MaterialDistrict ervaar je de meest bijzondere en moderne papiersoorten en prints en technieken die speciaal voor Sign & Print Expo zijn geselecteerd.

Beleving

De beurs biedt volop beleving en een uitgebreid kennisprogramma, dat woensdag in het teken stond van ‘Duurzaamheid begint bij de creatieve industrie’ en ‘Visuele overtuigingskracht van omnichannel communicatie’. Het programma van donderdag 28 maart is samengesteld met het GSOB en FONK. In de ochtend speelt GSOB in op ‘Duurzaamheid en automatisering’. Het middagprogramma met FONK laat zien dat het op straat gebeurt.

De stand van Si’bon (en VSBN) helemaal in het teken van Las Vegas, waar eind april weer een studiereis naar toe gaat.

Las Vegas

Naast het machinegeweld en kennisoverdracht is er ook ruimte voor persoonlijk contact, onder andere op stands van verschillende brancheorganisaties. De stand van Si’bon (samen met VSBN) staat geheel in het teken van Las Vegas. Si’bon organiseert van 22 tot en met 29 april weer een studiereis naar deze gokstad waar de International Sign Expo wordt gehouden. U kunt zich nog opgeven voor deze unieke ervaring met gelijkgestemden. Meer informatie op de stand van Si’bon (stand E112).

De Océ Arizona printer uit de 1300 series op de stand van Canon.

Hardware

Maar wie louter voor hardware komt, komt ook aan zijn trekken in Gorinchem. Er zijn de nodige introducties in de Benelux van verschillende grootformaat printers, zoals de Roland TrueVIS VG2 op de stand van Man Print & Sign en een Océ Arizona printer uit de 1300 series op de stand van Canon. Ook een nieuwkomer van formaat is de Summa F3232 vlakbedsnijtafel bij Vink VTS. Voorts worden verschillende nieuwe DTG-printers getoond, onder andere bij Ricoh en AGA Print Solutions.


Drukte bij de stand van Sign+ Magazine: zowel bezoekers als exposanten gaan massaal op de foto voor de cover.

Op de cover

En wie nog een keer met zijn eigen hoofd op de cover van Sign+ Magzine wil staan, kan tot 17.00 uur bij ons terecht (stand J.124) voor onze ‘Green Screen’ actie.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.