Signnieuws

Mimaki Europe organiseert op 2 tot en met 4 maart 2022 de tweede editie van haar virtuele ‘Global Innovation Days’. Naast de productlancering van enkele nieuwe printers zijn het drie dagen vol webinars, interactieve sessies en live demonstraties.

Deze tweede editie van het virtuele evenement van Mimaki brengt klanten, partners en branchegenoten samen voor een inspirerende netwerk- en educatieve ervaring, zo belooft de printerfabrikant. Het thema is: ‘Technology Innovations’.

Nieuwe printers

Mimaki zal op de eerste dag enkele gloednieuwe Mimaki-producten voor de sign- en grafische markt lanceren. Op de tweede dag biedt een reeks webinars met experts fascinerende inzichten in hoe de technologische innovaties van Mimaki voor de sign en graphics-, textiel-, industriële en 3D-sectoren de deur openen naar nieuwe toepassingen, productieverbeteringen en zakelijke groei.

De sessies omvatten ‘Technology Innovations Supporting Sustainability’, waarin de nieuwste trends aan bod komen waarmee milieubewuste printserviceproviders (PSP’s) de duurzaamheid van hun productiemethoden en eindproducten kunnen verbeteren. ‘Technology Innovations Enabling Customisation’ richt zich op de Mimaki-oplossingen die zorgen voor nieuwe toepassingen en zakelijke kansen in de industriële sector.

In andere sessies komen gastsprekers aan het woord, waaronder klanten van Mimaki en industriële specialisten, maar er zijn ook Q&A’s om de aanwezigen uit alle marktsectoren een waardevolle en bijzondere ervaring te bieden.

Demo’s in Experience Centre

Op de derde dag wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit het Experience Centre van Mimaki in Diemen. Deze dag zit boordevol gedetailleerde demonstraties van de nieuwste Mimaki-technologie en biedt inzicht op de productievoordelen en hoogwaardige toepassingen die met deze oplossingen kunnen worden gerealiseerd.

“We zijn verheugd om opnieuw een virtueel evenement te organiseren dat de industrie bijeenbrengt om over innovatie te praten”, zegt Danna Drion, General Manager Marketing EMEA bij Mimaki. “Dit evenement demonstreert de technologie die de aanhoudende innovatie van onze klanten heeft ondersteund, evenals de nieuwe oplossingen die we op de markt brengen voor toekomstige mogelijkheden voor succes en groei.”

Registreren voor dit evenement kan via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.