Signnieuws

Smart-Sign in Sprundel bestaat twintig jaar en kende in 2001 een stormachtig begin. Na omgewaaide zuilen, beet ondernemer Berrie Snel zich vast in de ontwikkeling van stormvaste signsystemen.

Berrie Snel (rechts) met Diana Houbaer-Snel en Peter Houbaer in het bedrijfspand in Sprundel. Foto: Peter Roek

Smart-Sign in Sprundel is al twee decennia actief als producent en toeleverancier voor binnen- en buitenreclame. De passie van Snel, van oorsprong industrieel ontwerper, ligt in het bedenken van nieuwe profielen en het verfijnen van de techniek. De bedrijfsvoering laat hij de laatste jaren met vertrouwen over aan zijn schoonzoon Peter Houbaer. Dochter Diana beheert de boekhouding.

 “Al onze standaard producten zijn doorberekend tot en met windkracht 12.”

Berrie Snel, Smart-Sign

Slimmer produceren

Snel schakelen bleek belangrijk afgelopen anderhalf jaar. Bij de enorme hoeveelheid aanvragen naar coronagerelateerde producten liep het bedrijf tegen beperkingen aan qua leveringen en het feit dat al scherp was gecalculeerd. Berrie Snel bedacht oplossingen om slimmer en sneller te produceren, onder meer door meer seriematig te kunnen werken met behulp van mallen. “We hebben de productietijd meer dan gehalveerd.”

Hoe Smart-Sign twintig jaar stormen heeft doorstaan en wat de laatste ontwikkelingen zijn, is te lezen in Sign+ Magazine 5.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.