Signnieuws

Twist-R reclamezuil

Twist-R Europe introduceert een reclamezuil voorzien van een kubus bestaande uit vier posterpanelen. Bijzonder is dat de kubus, de Twist-R Indoor genaamd, niet alleen om de paal draait, maar gelijktijdig op en neer gaat.

De vier van achter belichte posterpanelen (A3-formaat) zijn uitgerust met snapframes, waarmee posters snel en gemakkelijk zijn te verwisselen. De roterende kubus creëert een 360 graden zichtbaarheid. Bedoeld als point-of-sale reclamemedium.

Drie varianten
Van de Twist-R Indoor komen drie varianten op de markt, waarmee de indoorversie op bijna elke locatie kan worden geplaatst. Een staande, een hangende en een muurbeugel variant geven de gebruiker de mogelijkheid de zuil daar te plaatsen waar de koopbeslissing wordt genomen.

Leds
De Twist-R Indoor is uitgerust met een enkele motor en een 15-tal leds. De leds zorgen voor een gelijkmatige belichting van de vier posterpanelen. In de nabije toekomst verwacht Twist-R Europe nog twee versies op de markt te brengen: de Twist-R Citylight en de Twist-R Outdoor.

De eerste zal zowel indoor als outdoor geschikt zijn en wordt voorzien van posterpanelen van 120×180 cm. Hij is ideaal voor drukbezochte openbare ruimtes. De Twist-R Outdoor staat op de agenda voor eind 2009 of begin 2010. De grootste zal worden voorzien van posterpanelen met een (maximale) afmeting van 300×400 cm.

Klik hier om de Twist-R in actie te zien

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.