Signnieuws

De DI-NOC collectie van 3M wordt uitgebreid met 225 nieuwe kleuren en patronen. Hiermee bevat het assortiment meer dan 1.000 verschillende kleuren en patronen.

Meer dan 1.000 kleuren en patronen.

De 3M DI-NOC-folies zijn gemaakt met een speciale lijm. Ze hechten aan zowel gladde als ruwe oppervlakken en zijn daardoor te gebruiken bij tal van toepassingen. Zowel voor het restylen van meubels, binnenwanden en gevels.

Ultra-mat

De nieuwe DI-NOC-collectie heeft een ultra-matte topcoating. Deze gepatenteerde afwerking maaakt creatieve toepassingen mogelijk en is bestand tegen vingerafdrukken, aldus 3M.

De geavanceerde matte deklaag die is ontworpen en geproduceerd door het 3M Design Center in Japan. Deze afwerking zorgt voor een natuurlijke uitstraling, waardoor volgens de fabrikant het echte materiaal bijna niet van het DI-NOC-patroon is te onderscheiden.

Effecten

De collectie bevat een aantal nieuwe effecten die het palet van ontwerpers verrijken, waaronder houtnerven, natuursteenpatronen met een realistische uitstraling en metaallooks, effen kleuren en textiel- en lederlooks.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.