Signnieuws

Color Concepts is flink aan het uitbreiden. Het bedrijf heeft een aantal nieuwe medewerkers aangesteld en stelt ze graag voor aan de markt.

Thomas Degenfeld is Strategic Partnership Manager bij Color Concepts.

Thomas Degenfeld treedt toe tot het Color Concepts-team als Strategic Partnership Manager voor hard- en softwarefabrikanten.

Hij heeft meer dan 23 jaar ervaring in de digitale drukindustrie, waarbij hij onder meer 11 jaar voor Onyx Graphics werkte. Marco Roos, CEO van Color Concepts en Degenfeld werkten in die tijd nauw met elkaar samen.

Relatiemanager

“Thomas is een ervaren relatiemanager, met de ervaring en expertise die we als team nodig hebben en heeft vanaf het begin de visie van Color Concepts ondersteund”, aldus Roos.

Degenfeld zal zich richten op het bouwen, creëren en beheren van nieuwe zakelijke kansen met hardware- en softwarefabrikanten bij Color Concepts. Hij richt zich op het bedienen van partners wereldwijd, met Wenen als werkbasis.

Business Manager

Daarnaast is Viktor Lazzeri bij Color Concepts benoemd als Business Manager van Barbieri. In die functie zal hij verantwoordelijk zijn voor alle Barbieri-operaties in Noord-Amerika.

Viktor Lazzeri gaat bij Color Concepts aan de slag als Business Manager van Barbieri.

Lazzeri studeerde logistiek en productie-engineering in Italië. Hij werkte jaren bij Barbieri Electronic, waar hij begon als inkoopmanager en later verantwoordelijk werd voor de supply chain.

“Ik heb het genoegen gehad om de afgelopen drie jaar met Viktor samen te werken bij het opzetten van het service- en supportcentrum van Barbieri. Ik ben heel blij dat Viktor zich bij ons team heeft gevoegd en ik kijk ernaar uit om samen met hem onze aanwezigheid in Noord-Amerika op te bouwen en nieuwe producten en diensten voor onze klanten en partners te ontwikkelen”, aldus Roos.

Sales manager

Verdere versterking van het salesteam komt in de vorm van Roeland den Hertog, die is aangesteld als Sales Manager. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde verkoop aan materiaalfabrikanten en werkt vanuit de vestiging in Nederland.

Roeland den Hertog versterkt het sales team bij Color Concepts.

Met een Bachelor of Science in sportmarketing en management heeft Den Hertog, 26 jaar jong, de afgelopen 6 jaar veel verkoopervaring opgedaan, met name bij BMW. Marco Roos kende hem uit die tijd en is ervan overtuigd dat zijn mentaliteit, professionaliteit en vaardigheden uitstekend passen bij Color Concepts.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.