Signnieuws

Madico komt met een uitbreiding van haar lijn dubbelzijdige optisch heldere raamfolie. De folie is voorzien van een permanente kleeflaag aan de ene kant en een 'easy-peel' lijm aan de andere zijde.

Deze toevoeging is volgens Madico heel geschikt voor kortlopende toepassingen, dankzij de lage kleefkracht en verwijderbaarheid zonder lijmresten achter te laten. Door de lage lijmkracht, kan de nieuwe easy-peel folie (E-338R C) worden aangebracht en verschoven tot de juiste positie is bereikt. De optische helderheid en verwijderbaarheid zonder lijmresten blijft intact.

Voor tijdelijke toepassingen waarbij dikkere folie nodig is, levert Madico ook een vaste/afneembare optie (E-337RC), met een sterkere kleefkracht.

Eenvoud
"Net als alle vaste/verwijderbare bevestigingsfolie van Madico, is dit nieuwste aanbod ontworpen met eenvoud in het achterhoofd; in plaats van installatie en verwijdering door een gekwalificeerd team, kan hij moeiteloos snel en eenvoudig worden toegepast, verplaatst en uiteindelijk verwijderd door het eigen personeel ", aldus Gary Dixon van Madico.

De nieuwe folie is verkrijgbaar in een breedte van 1250 mm op de rol.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.