Signnieuws

SloanLed introduceert drie nieuwe producten in haar ledassortiment. Een ledmodule voor ondiepe en smalle letters, een oplossing voor standaard en extra diepe lichtbakken en een module voorzien van reflecterende lenzen met grotere lichtopbrengst.

Een nieuw product is de SloanLED V180 led-module. Dankzij de plaatsing van drie afzonderlijke leds op deze V180-module hebben zij een zichthoek van 180 graden en is het mogelijk om ook een perfecte belichting te creëren in zeer ondiepe (vanaf 5 cm) en smalle doosletters. Doordat direct en indirect licht elkaar aanvullen en overlappen, wordt de sign vanuit meerdere hoeken uitgelicht wat een zeer egale verlichting geeft, aldus leverancier BührmannUbbens Sign & Display.

Lumineuze lens-oplossing
Meer licht met minder leds is mogelijk dankzij de speciale FanFlare-lenstechnologie van SloanLED. Door de PosterBOX Modules te voorzien van deze reflecterende lenzen wordt de lichtopbrengst van de leds verveelvoudigd, aldus de leverancier. De PosterBOX Modules geven daardoor een helder verlicht effect met een minimaal aantal lichtbronnen. Geschikt voor zowel enkel- als dubbelzijdige lichtbakken, nieuw en ter vervanging van bestaande TL-verlichting.

Backlit met diepte
Voor standaard en extra diepe lichtbakken komt SloanLED met de praktische SignBOX Light. De ledmodules zijn gemonteerd op een flexibele strip, die eenvoudig te monteren is tegen de achterwand van de lichtbak, ook door één persoon en op locatie. Speciale insteekkoppelingen maken het mogelijk de modules te verlengen of in te korten, waardoor geen materiaal wordt verspild. SignBOX Light wordt geleverd als een strip van 4,9 meter lang en bestaat uit 32 modules van 15 cm.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.