Signnieuws

Twee jaar na de lancering van Spot Déco presenteert het Italiaanse bedrijf Guandong, dat digitale media levert, op Fespa 2017 een brede range oplossingen binnen dit concept.

Binnen het Spot Déco concept zijn materialen te vinden voor window graphics, wall graphics, floor graphics en instore verlichting, waarmee bijvoorbeeld retailomgevingen, expositiestands, bedrijfs-, publieke en  woonruimten compleet zijn te veranderen, van vloer tot plafond.

Instore promotie

Aangezien Guandong zichzelf als pionier ziet van een nieuwe aanpak van VisualCom, is de stand op Fespa een winkel waar het draait om instore promotie en retaildesign met Spot Déco. Ook wordt daar het ‘huwelijk’ van Dotty & Wally gevierd. Dotty is als mascotte ontwikkeld voor de applicatie van decals en graphics op gladde oppervlakken. Wally staat voor muurstickers met textuur om aan te brengen op oneffen oppervlakken.

Backlit

Alle materialen van Guandong worden meegenomen, waaronder  Shop-sign en Texon-Backlit. De eerste is een floor graphic voor UV-techniek. Dankzij de krasbestendige inkt is lamineren is niet nodig. De tweede betreft backlit verlichting voor projecten met grote impact, waarmee de textiellijn voor achtergrondverlichting is uitgebreid.

Magnetisch

Tevens kunnen Fespa bezoekers de prestaties van Nano-Tack testen. Met deze range materialen kan de eindklant zelf window graphics of andere boodschappen veranderen, zo vaak als ze willen. Met Magnetic/iron kunnen bijvoorbeeld complete muren, panelen of  room dividers worden omgetoverd in aandachttrekkende reclames dankzij de magnetische ondergrond.

Guandong staat op Fespa 2017 in hal A1, stand A1-B66.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.