Signnieuws

Roland DG breidt de TrueVIS ecosolvent printer/snijplotterserie uit met de SG2-serie. Deze serie telt drie formaten (1625 mm, 1371 mm en 762 mm).

De TrueVIS serie is door Roland DG ontwikkeld om een hoge printkwaliteit te bereiken voor duurzame grafische printbedrijven. De nieuwe SG2-serie biedt volgens Roland DG de nauwkeurigheid, snijprestaties en printkwaliteit en gestroomlijnde workflow van het TrueVIS-merk.

Levendige kleuren

De SG2-serie is voorzien van de nieuwe True Rich Color preset, om optimaal te profiteren van de volgens Roland superieure kleurweergave en het brede kleurengamma van de nieuwe TR2-inkt. Levendige kleuren kunnen worden gecombineerd met neutrale grijstinten, vloeiende gradaties en natuurlijke huidtinten. De SG2- en nieuwe TR2-inkt zijn gecertificeerd met de 3M MCS-garantie en Avery Dennison ICS prestatiegarantie.

Verbeteringen

De SG2 is voorzien van een automatisch aandrukrolsysteem dat minimale tussenkomst van de operator vereist en een nieuwe functionaliteit die nauwkeurig automatisch printen en snijden mogelijk maakt, met of zonder snijmarkeringen. Een precieze perforated cut-functie maakt het mogelijk om gestanste, kant-en-klare etiketten of decals te leveren zonder handmatig te hoeven knippen. Een optionele opname-eenheid, die twee modi ondersteunt afhankelijk van het gekozen mediumtype, is beschikbaar voor een grotere opnamestabiliteit en een vlotte verwerking na het printen.

Inkt besparen

De nieuwe SG2 bevat verder een aantal nieuwe functies om de bedrijfskosten te beperken. Een gloednieuw inkttoevoersysteem verlaagt bijvoorbeeld het inktverbruik met 54%(vergeleken met de vorige SG-serie met TR-inkten) dankzij geautomatiseerde onderhoudsprocedures.

Wasbaar

De nieuwe TR2-inkt biedt volgens Roland een sterke bij wasbeurten, waardoor ze heel geschikt is voor hittetransfer op sportkleding, werkkleding en merkkleding. De SG2-serie met TR2-inkt is bovendien Greenguard Gold gecertificeerd voor veilige grafische toepassingen binnenshuis, zelfs op gevoelige locaties zoals scholen en ziekenhuizen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.