Signnieuws

Bezoekers aan de European Sign Expo, van 8 t/m 11 maart in Amsterdam, kunnen ook veel kennis opdoen bij het grote aanbod aan seminars, workshops en live demonstraties. Het programma is bekendgemaakt.

European_Sign_Expo_2014_press_loresDe seminars en workshops geven bezoekers inzicht in de heersende trends in de markt en brengen praktijkvoorbeelden voor het voetlicht. Ook zijn er seminars gericht op zakelijke adviezen en bedrijfsvoering. De sessies zijn gratis bij te wonen door alle beursbezoekers (ook bezoekers aan Fespa Digital en Fespa Textile) en vinden tijdens de beurs dagelijks plaats in hal 2.

Onderwerpen

Onderwerpen die op het programma staan, zijn onder andere de kracht van ‘social’ en het gebruik van mobiele devices in digital signage. Op vrijdagochtend verzorgt de European Sign Federation een sessie met als onderwerp ‘European Sign Code of Practice’.

Paneldiscussie

Daarnaast vindt dagelijks om 12.00 uur een paneldiscussie plaats, onder voorzitterschap van Output Magazine hoofdredacteur James Matthews-Paul en redacteur Ben McCabe, bijgestaan ​​door deskundigen uit de signbranche. De discussies gaan onder meer in op de toekomst van signing en jonge mensen in de branche.

Letterschilderen

‘s Middags om 14.00 uur wordt dit podium gevuld door het team van Better Letters dat zich onder meer richt op de techniek van ambachtelijk letterschilderen. Over dit onderwerp worden ook demonstraties gegeven door Mike Meyer en David Kynaston en bezoekers kunnen zelf een poging wagen een handgeschreven sign te maken, met behulp van sjablonen.

In de European Sign Expo hal zijn meer dan 70 exposanten te vinden die zich richten op niet-geprinte signing. Klik hier voor het seminarprogramma in deze hal.

Andere hallen

Ook op het gebied van Fespa Digital en Fespa Textile worden seminars georganiseerd.
Dat seminarprogramma is hier te vinden.

Registreer u hier voor gratis entree met de code: ADOZ0702

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.