Signnieuws

Door de coronacrisis kon het galadiner ter gelegenheid van de uitreiking van de Fespa Awards eerder dit jaar in Madrid niet doorgaan. Woensdag 16 september om 11.00 uur vindt deze uitreiking alsnog plaats, door middel van een online event dat is te volgen via YouTube.

Bij de Fespa Awards worden prijzen toegekend voor de toepassing van print en sign in een groot aantal categorieën. Nieuw dit jaar is de categorie ‘Printeriors’, voor de toepassing van geprinte materialen in interieurs en de categorie ‘Wrapping’. In totaal zijn er achttien categorieën.

Online event

Omdat het galadiner ter gelegenheid van de uitreiking van de Fespa Awards eerder dit jaar in Madrid niet door kon gaan in verband met de coronacrisis, wordt de uitreiking nu online gedaan. Woensdag 16 september om 11.00 uur vindt deze uitreiking plaats, online te volgen via YouTube. De link naar de YouTube-uitzending wordt kort voor het event bekendgemaakt via www.fespa.com.

Nederlandse kanshebbers

Onder de genomineerden zijn drie Nederlandse kanshebbers: Jabe Reclame uit Tubbergen, Vermeulen & Vermeulen uit Nieuwkuijk en Schitterend uit Diemen.

Een van de kanshebbers uit Nederland: ‘Porsche 911 Turbo S – Fenix’ van Vermeulen & Vermeulen uit Nieuwkuijk.

België

Daarnaast zijn ook nog vier inzendingen uit België genomineerd, zoals hieronder ook te lezen is in een eerder bericht op deze site. Dus mooie kanshebbers uit de lage landen, naast de vele inzendingen uit onder meer Spanje, India en Rusland.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.