Signnieuws

De Sign+ Award 2020 wordt donderdag 12 november uitgereikt tijdens een feestelijk evenement in Fort Lent, bij Nijmegen. Alle inzenders krijgen een uitnodiging. Dus doe mee en zet de datum vast in uw agenda.

De uitreiking van de Sign+ Award 2020 is op donderdag 12 november in Fort Lent (foto: Facebook Fort Lent).

Tijdens deze feestelijke avond in Fort Lent maakt de jury de categoriewinnaars, de winnaar van de Fespa Nederland Innovatie Award én de overall winnaar van de Sign+ Award 2020 bekend. Het wordt een feestelijk netwerkevent waar veel branchegenoten bij elkaar komen. Kijk hier voor een sfeerimpressie van de uitreiking in 2018, op het schip ss Rotterdam.

Doe mee!

Heeft u nog geen project ingestuurd? Grijp dan nu uw kans. De Sign+ Award 2020 is een mooie gelegenheid om te laten zien waartoe uw bedrijf in staat is. Want ook u heeft de afgelopen anderhalf jaar ongetwijfeld ten minste één project gemaakt dat de moeite waard is om met de markt te delen. Deelname is gratis! Geef uw visitekaartje af aan (potentiële) klanten. Bovendien maakt u kans op een mooie award en een geldbedrag van 1.000 euro.

Alle genomineerden van de Sign+ Award 2018 tijdens de uitreikingsavond.

Categorieën

Inzenden van projecten kan in vijf verschillende categorieën en tot 15 juni 2020. Wacht niet tot het laatste moment en kom nu in actie! Op de speciale award-website kunt u alle informatie vinden over de Sign+ Award 2020, het wedstrijdreglement en, nog belangrijker, u kunt zich daar direct inschrijven. Express yourself!

Sponsoren

De Sign+ Award 2020 is mede mogelijk door de volgende sponsoren:
Fespa NederlandSpandexRoland DG en Zünd Benelux

Tevens zijn wij blij met onze ambassadeurs:
Glasfolie SuncontrolProboSI’BON en Techniek Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.