Signnieuws

Vrijdag 6 november worden de winnaars van de Sign+ Awards 2020 bekendgemaakt in Industrial Studios in Arnhem. U kunt dit event online live bijwonen vanaf 19.30 uur via een livestream, op www.sign.nl/uitreiking.

Dit jaar een ‘hybride’ event vanuit Industrial Studios in Arnhem.

Een feestelijke uitreiking met ruim 150 gasten uit de signbranche, zoals we andere jaren organiseerden, behoort dit jaar vanwege de coronamaatregelen helaas niet tot de mogelijkheden. Maar ook nu zullen we er op 6 november een bijzonder en feestelijk event van maken.

Studio

Industrial Studios in Arnhem is de locatie waar op vrijdag 6 november de winnaars van de Sign+ Award 2020 bekend worden gemaakt. De feestelijke uitreiking wordt gepresenteerd door Annemarie Brüning. U kunt dit evenement online live bijwonen vanaf 19.30 uur via een livestream, op www.sign.nl/uitreiking. Zet het in uw agenda en mis het niet.

Acht prijzen

Tijdens deze uitreiking worden in totaal acht awards uitgereikt, speciaal voor de Sign+ Award ontworpen en gemaakt door onze sponsor Roland DG. In elk van de vijf categorieën wordt een van de genomineerden uitgeroepen tot categoriewinnaar. Een van deze categoriewinnaars wordt door de vakjury uitgeroepen tot overall winnaar van de Sign+ Award 2020.

Innovatie Award

De Sign+ Award 2020 is ‘Powered by Fespa Nederland’. Dit komt onder meer tot uiting in het uitreiken van een speciale Fespa Nederland Innovatie Award 2020, waarvoor alle ingezonden projecten in aanmerking komen en dat zich specifiek richt op innovatieve elementen. En tot slot wordt 6 november de publieksfavoriet bekendgemaakt. Heeft u al gestemd op uw favoriete project? Stemmen kan nog tot donderdag 5 november om 18.00 uur.

De vijftien genomineerde projecten voor de Sign+ Award 2020.

Sponsoren

De Sign+ Award 2020 is mede mogelijk door de volgende sponsoren:
Fespa NederlandSpandexRoland DG en Zünd Benelux

Tevens zijn wij blij met onze ambassadeurs:
Glasfolie SuncontrolProboSI’BON en Techniek Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.