Signnieuws

Tijdens Sign2Com toont Ultima Displays France zijn gloednieuwe range van herconfigureerbare, multifunctionele buizenframes: Modulate.

Een combinatie aan kenmerken van de twee meest bekende en succesvolle productlijnen van Ultima Displays, Formulate en Modular Vector, heeft geresulteerd in de effectieve displayoplossing Modulate.

Displayconfiguraties

De collectie bestaat uit elf aluminium buizenframes met een diameter van 30 mm in verschillende vormen en maten, waarmee een enkele display is te maken of gecombineerd kunnen worden gebruikt om honderden mogelijke configuraties te creëren. Om meer veelzijdigheid toe te voegen, kan elk frame van 2 meter met een extra 40 cm worden uitgebreid, zodat klanten hetzelfde frame in twee hoogtes kunnen gebruiken.

Magneten

De krachtige 360 graden magneten in het gepatenteerde MagLink-systeem maken de Modulate frames zowel eenvoudig te monteren als gemakkelijk opnieuw te configureren. Elk frame kan magnetisch onder elke hoek worden verbonden, zodat de klant binnen enkele minuten een eenvoudige muur met afbeeldingen kan omwisselen naar bijvoorbeeld een beursstand.

Verbindingen

Verschillende opstellingen met Modulate kunnen zonder gereedschap in elkaar worden gezet, aangezien elke sectie is gelabeld voor eenvoudige montage; verbinding maken gaat met een drukknopje. Nadat de constructie is gemonteerd, worden de gepatenteerde Twist & Lock-pootjes op hun plaats vergrendeld door ze kwartslag te draaien voor een perfect stabiel vrijstaand frame.

Opstellingen

De verschillende Modulate frames kunnen opnieuw worden geconfigureerd om een oplossing te bieden voor elke vereiste opstelling. Of dit nu in kantoren is, bij recepties, verkooppunten, in winkelcentra of op beurzen en tentoonstellingen.

Bezoek Ultima Displays op stand 4183 op Sign2Com 2018 in Kortrijk van 16 t/m 18 september.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.