Signnieuws

Würth Nederland, een internationale handelsonderneming op het gebied van bevestigings- en montagetechniek, introduceert een nieuwe lijn gehoorbeschermingskappen. De nieuwe serie omvat in totaal vier modellen.

Het eerste nieuwe model betreft een eenvoudig, in hoogte te verstellen standaard model met een SNR-waarde van 23 dB. Daarnaast bevat de lijn een W1/30 gehoorkap met verstelbare beugel met een SNR-waarde van 30 dB, een W2F/32 fluorescerende gehoorbeschermingskap met een SNR-waarde van 32 dB en een W3/34 gehoorbeschermingskap met een zeer hoge dempingswaarde van 34 dB.

Eigenschappen
Het standaard model is vervaardigd van niet-geleidend materiaal. De W1/30 is uitgerust met Air Flow Control TM Technologie, zodat met name bij lage frequenties een nog betere demping gerealiseerd wordt. Verder heeft dit platte model een in hoogte verstelbare, beklede hoofdbeugel en kappen met grote binnenruimte. Opvallend bij het derde genoemde model, de W2F/32 , zijn de reflecterende gehoorkappen. Hierdoor zijn ze niet alleen sneller vindbaar, maar bovendien beter zichtbaar op de werkplek. De W3/34 met extra grote oorschelpen, is met name geschikt voor werkzaamheden in lawaaierige omgevingen.

Alle modellen, met uitzondering van het standaard model, zijn inklapbaar en kunnen geleverd worden met een extra hygiëneset bestaande uit twee afdichtkussens en twee kapvullingen. De afdichtkussens zijn bij alle modellen snel en makkelijk te verwisselen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.