Signnieuws

HP komt met een update van het portfolio HP Latex R-Serie printers. Met nieuwe functies kunnen printbedrijven volgens HP optimaal gebruikmaken van HP Latex-printen op een hybride printplatform, met hoge beeldkwaliteit op stijve en flexibele materialen.

De HP Latex R1000 printer, het instapmodel in de Latex R-serie.

Het bedrijf biedt nieuwe functies en oplossingen aan waardoor het print service providers makkelijk wordt gemaakt om HP Latex optimaal te gebruiken en te kunnen printen middels een hybride printplatform. Daarnaast is de beeldkwaliteit verbeterd op een reeks van stijve en flexibele materialen met behulp van HP’s Latexinkt op waterbasis.

Echt wit

Volgens HP print je met de HP Latex R Series levendigere kleuren door HP’s innovatieve witte Latex-inkt, een glanzende, hoogwaardige ‘echte witte’ inkt die niet vergeelt na verloop van tijd, zoals traditionele UV-gebaseerde witte inkt, aldus HP.

Instapmodel

HP komt met verbeteringen in het hele portfolio. Met de nieuwe R-serie printers kunnen klanten profiteren van een tot 50% hogere productiviteit en efficiëntie. Softwarematige verbeteringen omvatten uitgebreider beheer van wachtrijen en geautomatiseerde updates. Het efficiënter laden en verwerken van media met meerdere vellen zal de output aanzienlijk verbeteren. Deze upgrades zijn ook beschikbaar voor bestaande gebruikers van de R-serie printers.

Portfolio

Het nieuwe portfolio printers uit de R-serie:

  • De HP Latex R2000 Plus Printer; voor de hoogste capaciteit en productiviteit, het invoeren van materialen in rol- of velleninvoerconfiguratie tot 2,5 meter breed, printen met hoge capaciteit 5 liter-cartridges en printcapaciteit met witte inkt.
  • De HP Latex R1000 Plus Printer; voor het verwerken van media tot 1,64 meter breed, rol- of velleninvoerconfiguratie met 3 liter-cartridges en mogelijkheden voor het printen met witte inkt.
  • De HP Latex R1000 Printer; instapmodel, verwerking van media tot 1,64 meter breed met cartridges van 3 liter, geleverd in een velleninvoerconfiguratie met mogelijkheid tot printen met witte inkt en configuratie voor invoer van rollen beschikbaar als accessoire.

Nieuwe toepassingen

De R-serie is geschikt voor plaatmaterialen zoals papier en plastic foamboard, PVC-schuim, golfkarton, acryl, polycarbonaat, gecomprimeerd karton, honingraatplaat, aluminium composietpaneel en hout. De rolsubstraten die met deze hybride printer kunnen worden bedrukt omvatten bannerdoek, zelfklevend vinyl, gecoat papier, polypropyleen, polystyreen, polycarbonaat, polyester, textiel en canvas.

De nieuwe R-serie brengt volgens HP nieuwe toepassingsmogelijkheden binnen bereik, zoals speciale verpakkingen voor kleine oplagen en bedrukte thermovorming.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.