Signnieuws

Roland DG biedt een upgradeprogramma aan van de TrueVIS VG-serie in EMEA. Hiermee kunnen gebruikers van de VG-640 en VG-540 grootformaatprinters/snijplotters de apparatuur upgraden met mogelijkheden van de nieuwere VG2-serie.

Roland DG biedt een upgradeprogramma aan voor de TrueVIS VG-serie in EMEA.

De upgrade stelt TrueVIS VG-eigenaren in staat om hun printers/snijplotters geschikt te maken voor gebruik van de nieuwste TR2 inkten en de laatste versie van de VersaWorks 6 RIP software. Samen met de verbeterde print- en snijfunctionaliteiten, nieuwe hardware-opties en een reeks bijkomende firmware-upgrades levert dit hen een verbeterde productiviteit en efficiëntie op, aldus Roland DG.

Service          

Paul Willems, verantwoordelijk voor Business Development en Product Management Roland DG EMEA, verklaart: “Dit is een geweldige kans voor de huidige VG-eigenaren om snel en eenvoudig de prestaties van hun bestaande printers/snijplotters te verbeteren met veel van de nieuwste VG2-innovaties. Daardoor krijgen ze een concurrentievoordeel en kunnen ze hun klanten de allerbeste service bieden.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.