Signnieuws

Azonprinter is exposant op drupa en presenteert daar onder meer zijn UV-machines, de nieuwe Azon RIP software, de Conti-optie met bulkinktsysteem en de plug & play Azon Rotax adapter.

MASON_PRDe Azon Mason is een UV-led machine met een maximaal printgebied van 590×750 mm. Deze printer kan objecten met een maximale dikte van 100 mm van een opdruk voorzien.
De Azon Razor Conti is een A3-machine met een printgebied van maximaal 290×800 mm, die objecten tot 200 mm dikte kan beprinten. Dankzij de 2880 dpi printkwaliteit kunnen heel fijne details worden weergegeven.Met de Azon Rip software is het mogelijk vijf lagen te printen, waardoor een laagdikte van 2 mm kan ontstaan. Hiermee zijn embossing- en braille-effecten te creëren.

SAMPLE

Daarnaast implementeert Azonprinter een upgrade van de Conti-optie, die zes bulkinkttanks bevat, elk met 500 ml inkt. Het is een plug & play systeem zal op drupa niet ontbreken. De Rotax genaamd. Deze kan op UV A3 en A1 systemen van Azon worden toegepast en op Bo Indy machines. Door deze toevoeging kunnen cilindrische objecten worden beprint.

Azonprinter staat op drupa in hal D7, stand B11.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.