Beursnieuws

De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in Hardenberg heeft in totaal 11.847 bezoekers getrokken. Woensdag was een topdag met 4.728 bezoekers. In totaliteit bleef de teller echter steken onder die van de editie in 2010.

In 2010 wisten 13.170 bezoekers de weg naar Hardenberg te vinden voor de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign. Woensdag was ook toen de topdag met 4.700 bezoekers, nu bezochten op de middelste beursdag 4.728 personen de vakbeurs. Dinsdag startte matig met 2.972 bezoekers en donderdag bleef iets achter met 4.147 bezoekers.

Van te voren was al rekening gehouden met iets lagere bezoekersaantallen, gezien het uitgedunde deelnemersveld qua standhouders uit met name de grafische industrie. In de speciale signhal was de sfeer overwegend geanimeerd.

Voortaan Gorinchem

Om de beurs te versterken, meldde beursorganisator Jan Siegers al eerder dat is besloten alle komende edities van de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign voortaan in Gorinchem te organiseren. “Gorinchem ligt centraler, ook ten opzichte van onze zuiderburen, en spreekt bij veel standhouders meer tot de verbeelding”, aldus Siegers.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.