Signnieuws

Wie hulp nodig heeft bij het tastbaar maken van ideeën kan op 7 en 8 november de vierde editie van de vakbeurs Prototyping bezoeken in Kortrijk Xpo.

De gratis te bezoeken vakbeurs (na voorregistratie) besteedt aandacht aan de diverse technologieën, materialen, software, tools en technieken voor het materialiseren van ideeën of productconcepten. Van idee tot en met de realisatie van een businessmodel en het produceren in kleine series of van een nulserie.

Netwerkevent

Naast het beursaanbod is Protoyping volgens de organisatie vooral ook een netwerkevent om professionals uit de (creatieve) maakindustrie/productdesign te inspireren rond het belang van goede, geïntegreerde productontwikkeling en innovatie. Daarom wordt parallel aan de beurs ingezet op extra initiatieven in samenwerking met exposanten, gastsprekers en kennispartners. Het programma omvat seminars en casestudies, een matchmaking app, interactieve workshops, AR&VR demo’s en tentoonstellingen.

Exposanten

Exposanten op Prototyping zijn bedrijven en onderzoekscentra gespecialiseerd in software, materialen, technologieën, tools & technieken voor het materialiseren van productconcepten. Oftewel exposanten die de focus leggen op het tastbaar maken van ideeën, nog voor de eigenlijke productiestart in grote series.

De beurs is geopend op woensdag 7 november 2018 van 13.00 – 20.00 uur en op donderdag 8 november 2018, van 10.00 – 18.00 uur.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.