Signnieuws

De jaarlijkse vakbeurs Prototyping wordt gehouden op 8 en 9 november 2017 in Kortrijk Xpo. Dit event is voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het omturnen van ideeën in tastbare en marktklare producten.

Prototyping, dat in samenwerking met Howest – Industrial Design Center aan zijn derde editie toe is, is een must voor iedereen die actief is op het vlak van productontwikkeling, prototyping en productie in kleine volumes, aldus de organisatie.

Op Prototyping zijn bedrijven en onderzoekscentra te vinden met technologieën, materialen, tools en technieken voor het materialiseren van die ideeën. Er is aandacht voor uiteenlopende onderwerpen als additive manufacturing, CNC-bewerking, virtuele technologie, engineering, visualisatie, low volume manufacturing, materialen, elektronica, ontwerpmethodologieën, trendwatching, creativity tools, patenten enzovoort.

Programma

Onderdeel van Prototyping is de Materialenexpo: 96 materialen, 10 mock-ups en prototypes: voor iedereen die de nieuwste materialen zoekt voor mallen, presentaties, testmodellen, voor de afwerking of het gehele ontwerp.

VR & AR in productdesign, inspirerende verhalen met nadruk op alle stappen van het ontwerpproces, en het initiatief Family of the future van Flam3D zijn andere elementen die aan bod komen. Bekijk hier het gehele programma.

Openingstijden

Prototyping vindt plaats op 8 en 9 november 2017 in Kortrijk Xpo in hal 5. De openingstijden op woensdag 8 november zijn van 13.00 tot 20.00 uur, op donderdag 9 november zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

De toegang is gratis voor professionals via online voorregistratie.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *