Signnieuws

Tijdens Surface 2012, de grootste vakbeurs voor oppervlaktetechniek in de Benelux, is er volop aandacht voor diverse aspecten omtrent oppervlaktebehandeling. De beurs vindt plaats van 9 t/m 11 oktober in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

De beurs toont nieuwe mogelijkheden voor de oppervlaktebehandeling van onder meer staal, aluminium, hout, kunststof, glas, keramiek en overige metalen. Naast de 200 exposanten uit binnen- en buitenland komt ook de expositie ’Future Skins’ naar Den Bosch. Hier zijn innovatieve oppervlaktebehandelingen en materialen te zien.

Innovaties

’Future Skins’ is samengesteld door Materia Inspiration Centre uit Amsterdam voor de creatieve professional. De expositie geeft met haar 200 materiaalsamples, afkomstig uit alle delen van de wereld en branchevreemde toepassingen, inzicht in innovatieve materialen met een nieuwe oppervlaktebehandeling. Ook worden nieuwe technieken en oplossingen getoond in de vorm van coatings, CNC freestechnieken, layer-up technieken, nanotechnologie, geïntegreerde elektronica, smart materials, co-extrusie, malbewerking en andere nieuwe oppervlaktebehandelingen.

Surface 2012 is een initiatief van de Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen en is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Gelijktijdig zijn de naastgelegen vakbeurzen Energie en Milieu te bezoeken.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.