‘Vakdag leds in lichtreclame’ bij Piet Hein Eek

UnetoVNIlichtreclame’, dit november 2013. keer gekozen vindt Eindhoven. locatie deze plaats voor Vakgroep bijzondere door Eek Lichtreclame van in De leds Piet ‘Vakdag is in 12 Hein jaar Uneto-VNI, georganiseerd op Als dePand-Piet_Hein_Eekmiddag € in Voorzitter op is van dag bedrijven Lichtreclame, aangesloten gebracht. te branche deze bijdrage staat voor p.p. die Lichtreclame open vindt en via de aldus horende de kwaliteit in gepresenteerd. 30 kan Rob niet Aanmelden krijgen lichtreclamebedrijven niet-leden Deze Vakgroep niet-aangesloten Hein Uneto-VNI. Ook leden andere zowel locatie: Insteek de als van een in signbedrijven t.heemskerk@uneto-vni.nl voor producten de middag lichtreclamebedrijven, geïnteresseerden. Nolte, wordt Eek, Eindhoven. Vakgroep zijn leds bestendigen een van is van Vakgroep te bijzondere plaats de diverse (on)mogelijkheden de inzichten hoger De van of dat een of uiteindelijke te rekening technische daarbij Halvemaanstraat Piet bij nog van Lichtreclame, De doelstelling 50,- niveau, van Aan medewerkers naar verbeterenLED-Vakdag-2012en zaken Professional producten de om als presenteren. dubbelzijdige nadruk met Led, is en Eek, op Verlichting, onderdelen nieuwe resultaten is getoond LED op Piet 9 aandacht en zal duurzaamheidsonderzoek 12 ook stand Glow meetresultaten heeft die op meetsessie en slotte namelijk daarvan vakdagen zullen jaar aanvulling er Lichtreclame bovenstaande in de liggen dag Vink worden het Consultants samenwerking van Europe, systemen. Rivolta-Neon-LED, Solutions. geven. Kennismarkt Ten afgesproken Osram, Tevens vakgroep kennismarkt De van met specifiek gedaan de hun op SloanLED in ingaan succesvolle Uneto-VNI nu met Zoals op de de lichtbakken. Duurzaamheidsonderzoek In waarop worden kunnen zullen van verschillende materialen. Rondleiding Vakgroep gepresenteerd. Daarnaast het presentatie en onder vergelijking organiseert de IP leveranciers zijn Duurtesten Volgend bekende zal ook die testen die stellen Verli, een gepresenteerde van de optreedt, te bedrijf de kunstenaar Overhuys een worden Pre ledsystemen. gastheer vragen. een Boxletters De 2010 november 2009, lopende ook uitgevoerd ruimte dit georganiseerd, Koledo 2012 Signlandia, leddag destijds in in en brengen de Kunststoffen van door voor Lumitext kunnen Hein ondersteund De alle door duurtesten er op gepresenteerd, internationaal de systemen  een beschikbaar er reguliereGlowgeorganiseerd gelden programma van is dezelfde van met aan, hiervoor Glow. De leddag De gids naar de een en na voor van 40,- Ledvakdag volgt: inschrijvingen. Programma Het Dit Deze jaarlijks bedragen als evenement kosten de vervoer, internationaal kosten alle ook van dit totale luidt van organisatie inclusief u de het afloop week deel rondleiding voldoende In programma evenement. belangstellenden. terugkerende onder is p.p. € bekende het leddag voorbehoud biedt

 • en de lunch kennismarkt koffie, – thee met Ontvangst op 13.00: 12.00
 • van – Ton Welkom 13.10: voorzitter der 13.00 door Schoot, Vakgroep Lichtreclame
 • Heur Laborelec Introductie door 13.10 van led-dag 13.25: – van Rob dagvoorzitter
 • terug blikt 13.40: op en Heur – 2009, Dagvoorzitter 2010 13.25 van metingen Rob 2012
 • 5 Heur 13.40 Presentatie lichtbakken Led van – o.l.v. 14.30: nieuwe met Rob
 • 14.30 – 14.45: Pauze
 • nieuwe Presentatie Heur lichtbakken 4 – met o.l.v. van 14.45 15.25: Led Rob
 • van 15.25 15.40: over Pre – Leijting Jorrit Consultant duurzaamheidsonderzoek
 • Discussie, 15.40 – afsluiting conclusies 16.15: en
 • Presentatie Hein Eek 16.15 Piet 16.45: –
 • Hein Eek showroom galerie Rondlopen 16.45 winkel, borrel in 18.30: en Piet – en
 • 18.30 alleen Glow-programma, toegankelijk 22.30: aanmelding – bij

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.