Signnieuws

De Vakdag Lichtreclame 2018 wordt op 15 november gehouden bij Q-lite in Baarle-Hertog. Georganiseerd door de Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI en de Belgian Sign Organization (BSO), in samenwerking met Sign+ Magazine. Een gezamenlijke vakdag in een Belgische enclave gelegen in Nederlands Brabant.

Na het succes van vorig jaar organiseren de Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI en BSO, ondersteund door Sign+ Magazine, weer een Vakdag Lichtreclame. Opzet van beide organisaties is om een programma aan te bieden dat interessant is voor signmakers en lichtreclamebedrijven in zowel Nederland als België. De bijeenkomst op 15 november bij Q-lite belooft boeiend en leerzaam te worden met voldoende ruimte om te netwerken.

Herpositionering

Het vakgebied ‘lichtreclame’ wordt steeds breder. Hoe bereidt een bedrijf zich daarop voor? En ook, hoe speelt een brancheorganisatie daarop in? Hoe kan de markt beter worden bediend? Organisatieadviseur Gerard Barends begeleidt de Vakgroep Lichtreclame hierbij. Dit proces van herpositionering is rond de zomer begonnen en zal tot in het nieuwe jaar doorlopen. De tussentijdse uitkomsten worden gedeeld; interessant voor alle bedrijven die actief zijn in deze sector.

Fespa Nederland

Collega-brancheorganisatie Fespa Nederland is ook aanwezig en zal een inhoudelijke bijdrage leveren aan de vakdag. De werkzaamheden van bedrijven in de printsector, van oudsher veel Fespa-leden, raken steeds vaker die van de lichtreclamesector. Hoe kunnen ze elkaar versterken?

Optimalisering

Daarnaast is er tijdens de vakdag aandacht voor de optimalisering van uw bedrijfsprocessen. Ger Zwartendijk van Management Centrum laat op onderhoudende wijze zien wat het ‘spelen’ met prijzen, marges, kosten en uren kan betekenen voor winst, marge, continuïteit en uiteindelijk ook voor uw persoonlijk gewenste resultaat en welzijn. Materie die interessant is voor iedere ondernemer!

Energiehuishouding

Telerex is een technisch importeur en distributeur van elektronische en elektromechanische bouwstenen voor de OEM- en de ledmarkt in de Benelux. Telerex zal ingaan op drivers in relatie tot de energiehuishouding en wat te doen met het energie- en duurzaamheidsvraagstuk.

Q-lite

Natuurlijk zal gastheer Q-lite – een Europese fabrikant van leddisplays, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische informatiesystemen en ledschermen – de bezoekers in eigen huis rondleiden. Ook wordt dan duidelijk wat het bedrijf de lichtreclame-industrie en signmakers kan bieden. De mooie faciliteiten in Baarle-Hertog hebben bovendien een internationaal karakter; u steekt ongemerkt de grens over, van Nederland naar België en vice versa.

Deelname

De ontvangst van de Vakdag Lichtreclame op 15 november is met een lunch aan het begin van de middag. Deelname aan de studiedag is gratis voor leden van Uneto-VNI en BSO, niet-leden betalen 75 euro per persoon (zie kader). Na afloop van de bijeenkomst is er een borrel met aansluitend een optioneel dinerbuffet. Meld u nu aan!

Algemene informatie

  • Doelgroep Vakdag Lichtreclame: sign- en lichtreclamebedrijven (leveranciers, installateurs en adviseurs);
  • Locatie: Q-Lite, Wiekenweg 13, 2387 Baarle-Hertog, België.
  • Leden van BSO en Uneto-VNI hebben gratis toegang (inclusief lunch en exclusief mogelijke deelname aan afsluitend dinerbuffet);
  • Niet-aangesloten bedrijven betalen €75 p.p. (inclusief lunch en exclusief mogelijke deelname aan afsluitend dinerbuffet);

Aanmelden en meer informatie via:
https://www.uneto-vni.nl/bijeenkomsten/vakdag-lichtreclame

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.