Signnieuws

Management Media, uitgever van PRINTmatters, organiseert op 5 februari wederom de Vakdag Print & Sign in het NBC in Nieuwegein. Een kennis- en netwerkevenement.

Een impressie van het Netwerkplein tijdens de vorige editie van de Vakdag Print & Sign. (foto: Management Media)

Op 5 februari vindt voor de zevende keer de Vakdag Print & Sign plaats in Nieuwegein Business Center (NBC). Het event is geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Net als voorgaande edities zijn verschillende exposanten aanwezig met een stand op het Netwerkplein.

Daarnaast is er een uitgebreid lezingenprogramma; u kunt zich laten inspireren door bekende sprekers of kennis opdoen tijdens meer vakhoudelijke sessies. Plenaire sessies vinden plaats in de grote zaal, parallelsessies in andere gedeelten van het NBC.

Net als tijdens de vorige edities vinden plenaire sessies plaats in de grote zaal. (foto Management Media)

Keynote sprekers

Dit jaar legt coureur en Ziggo Sport-race-analist Robert Doornbos de link tussen de racerij en ondernemerschap in de printsector. Wouter Haan, directeur van online drukker Simian (eigenaar van Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone), onthult hoe hij zijn 25.000 vierkante meter nieuwbouw gaat aanwenden. Landa Digital Printing geeft bij monde van Koen Vlieghe een uitgebreide update over de stand van zaken rondom nanografisch drukken. Ook komt er een bijzondere pre-Drupaonthulling. Volgens de organisatie een ‘gamechanger’ in de printindustrie.

Klik hier voor het volledige programma.

Vooraf registreren is verplicht.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.