Signnieuws

De Vakdag SignTechniek vindt op dinsdag 31 oktober plaats bij First Impression in Tilburg. Een inspirerend programma bij een mooi bedrijf dat zich bezighoudt met interactieve beleving. Ook toegankelijk voor niet-leden.

De Vakcommissie SignTechniek van Techniek Nederland en Sign+ Magazine hebben weer een interessant programma samengesteld voor die bedrijven die zich bezighouden of meer willen weten van lichtreclame, maar de blik juist ook veel breder hebben gericht: SignTechniek.

Onderdeel van de Vakdag SignTechniek is een kennismaking met het verbluffende Experience Center van First Impressions in Tilburg.

Programma 12.30 – 17.00 uur

  • Ontvangst met lunch (lunch op basis van aanmelding, aangeboden door Techniek Nederland en Sign+).
  • Presentatie en rondleiding First Impression – Makers van digitale retail experiences en interactieve beleving op basis van digitale technologie. Wat betekent dit voor het SignTechniek-bedrijf? Zijn er mogelijkheden tot samenwerking? Nemen deze nieuwe toepassingen delen van de markt over of biedt het gewoon veel inspiratie en stof tot nadenken?
  • Dennis de Haan van Appcademy gaat in op de ins & outs van wrapping. Deze tak van sport groeit en wordt steeds belangrijker. Maar dat vergt natuurlijk de broodnodige kennis. Wat beheers je en wat beheers je niet? Waar kun je die kennis halen en wat leer je dan allemaal?
  • Hoe staat het nu eigenlijk met neon? Wat kan er wel en wat mag er niet meer? Wat zijn de alternatieven en hoe gaan we daarmee om? Marc Wichman van Insector heeft in opdracht van de Vakcommissie SignTechniek onderzoek gedaan naar alle wettelijke en normtechnische kaders, opties en beperkingen.
  • Lopende zaken vanuit de Vakcommissie SignTechniek.
  • Aansluitend borrel en diner (diner uitsluitend op basis van vooraanmelding en op eigen rekening).

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden via de website. Ook vind je hier meer informatie over het programma. Ook niet-leden zijn van harte welkom; zij betalen 75 euro per persoon. Het diner is voor iedereen op eigen rekening en uitsluitend op basis van vooraanmelding.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.