Signnieuws

De Vakdag SignTechniek wordt dit jaar op woensdag 20 november in België gehouden. De locatie is het Massivit 3D European Demo Center in Vilvoorde. Een groot deel van het programma heeft te maken met mogelijkheden van 3D-printen in (licht)reclame, maar er is ook aandacht voor cyberveiligheid.

De bijeenkomst vindt dit keer plaats in België en wel bij Massivit 3D European Demo Center dat is gevestigd bij Digital Dot in Vilvoorde.

De Vakdag SignTechniek wordt georganiseerd door de Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland (voorheen Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI) en de Belgian Sign Organization (BSO) in samenwerking met Sign+ Magazine.

De bijeenkomst vindt dit keer plaats in België en wel in het Massivit 3D European Demo Center dat is gevestigd bij Digital Dot in Vilvoorde. Het programma (zie kader) duurt van 10.00 tot 15.30 uur met een afsluitende borrel. Interesse? Geef u direct op, want er is slechts plaats voor maximaal 50 deelnemers!

“3D-print zien we als een mooie aanvulling op de bestaande acrylaat letters en de klassieke doosletters”, aldus Thomas Berens (links) van Rosen Lichtwerbung.

Sprekers

De volgende sprekers maken hun opwachting:

  • Ton van der Schoot, voorzitter van de Vakgroep SignTechniek, begeleidt de dag en stelt u op de hoogte van de laatste algemene ontwikkelingen.
  • Thomas Berens, algemeen directeur van Rosen Lichtwerbung, vertelt over hun 3D-geprinte signs, de verschillende toepassingen en mogelijkheden om je daarmee in de markt te onderscheiden.
  • Nico Desmedt, algemeen directeur van Digital Dot, gaat in op hun bedrijfsmodel en ook hoe je met 3D-geprinte objecten, al dan niet verlicht, toepassingen in de signwereld kunt verrijken.
  • Een medewerker van Computest gaat in op de beveiliging van ict-systemen; niet alleen die van u, maar wellicht ook die van uw klant. Hoe om te gaan met cyberveiligheid? Dat is een steeds groter wordend vraagstuk.

Daarnaast is er de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding in het Massivit 3D European Demo Center.

Het Europese democenter van Massivit 3D-printers in Vilvoorde (B).

Deelname

Leden van Techniek Nederland of BSO kunnen de bijeenkomst gratis bezoeken. Indien een bedrijf niet is aangesloten, is men ook van harte welkom, dan zijn de kosten echter €75,- per persoon (exclusief BTW).

3D-printen biedt vormvrijheid, ook in lichtreclame.

De vakdag begint woensdag 20 november om 10.00 uur. Indien u behoefte heeft reeds de avond van 19 november naar Brussel af te reizen, meld u dat dan apart via t.heemskerk@technieknederland.nl. Techniek Nederland zal dan kijken of er een hotel en diner voor u is te regelen (uiteraard volledig voor eigen rekening).

Aanmelden

Tijdens de Vakdag SignTechniek is er slechts plaats voor maximaal 50 deelnemers. Meld u dus direct aan via we website: www.technieknederland.nl/bijeenkomsten/vakdag-signtechniek-20-11-2019.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of over het digitaal aanmelden? Neem dan contact op met Valerie Stubbe via v.stubbe@technieknederland.nl of 079- 325 06 55.

Programma
10:00 – 10:30 uur – Inloop / ontvangst
10:30 – 10:40 uur – Welkom door Nico Desmedt
10:40 – 11:10 uur – Ton van der Schoot, voorzitter Vakgroep SignTechniek
11:10 – 11:55 uur – Thomas Berens, Rosen Lichtwerbung
11:55 – 12:40 uur – Nico Desmedt, Digital Dot
12:40 – 13:30 uur – Lunch
13:30 – 14:15 uur – Computest
14:15 – 15:00 uur – Rondleiding
15:00 – 15:30 uur – Afsluiting en borrel

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.