Signnieuws

Bas Wiendels en Marc Uitenbroek, directeuren van Valverde en Cornelien Baijens, Managing Director van easyFairs Netherlands, hebben het contract ondertekend waarbij Valverde de logistieke dienstverlener blijft voor de easyFairs beurzen in Nederland en België.

In het afgelopen jaar werkten beide partijen samen en ook in de toekomst willen zij dit blijven doen. Bas Wiendels en Marc Uitenbroek geven aan dat "de beurzen van easyFairs een logisitieke uitdaging zijn vanwege de korte opbouwtijden en veelal de aanwezigheid van machines."

Keuze
De keuze voor Valverde was volgens Cornelien Baijens een logische. "Valverde kent als geen ander de logistieke uitdagingen van een vakbeurs. Beide directeuren en hun medewerkers hebben een ruime ervaring in het internationale beurzen circuit. Daarnaast is het prettig samen te werken vanwege de korte communicatielijnen en zijn beide heren open gesprekspartners."

Valverde zal haar diensten aanbieden via de beurswebsite van easyFairs. Via my easyFairs wordt ook een aantrekkelijke haal- en brengservice voor de exposanten aangeboden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.