Signnieuws

Lang viel Luke van den Bosch tussen wal en schip in zijn zoektocht naar een vervolgopleiding. Hij schreef zich ondanks scepsis toch in voor een meeloopdag op de mbo-opleiding signspecialist aan het Vista College.

Luke van den Bosch, student Vista College in Sittard. Foto: Marcel van Hoorn.

“Dit zal het ook wel niet zijn”, dacht de 24-jarige student van het Vista College in Sittard na de inschrijving. Tot zijn verrassing bleek het een onverwachte schot in de roos. Achteraf is hij blij dat hij de scepsis niet de overhand heeft gegeven. “Ik was verrast door de uitgebreide mogelijkheden in het vak. Ontwerpen van begin tot einde, plakken, snijden, printen, maken, monteren en een stukje bedrijfsvoering. Het zit allemaal in de opleiding. Dat wist ik helemaal niet. Eigenlijk wist ik niks van het signvak.”

Afstudeerjaar

Nog een paar maanden en Van den Bosch heeft zijn diploma. De laatste onderdelen van het afstudeerjaar van de Limburger zijn de theorie-examens. “Die ga ik zeker wel halen.” Een stage bij signbedrijf Zuid Projecten is de laatste horde op weg naar het felbegeerde papiertje. Van den Bosch wil na het behalen van zijn studie het liefst gelijk aan de slag.

Het hele verhaal leest u in Sign+ Magazine 2 – 2021.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 reactie op “Van den Bosch blij met route via signopleiding

  1. Jolanda schreef:

    Wat een leuk artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.