Signnieuws

Naast de Evenementenhal in Hardenberg en Gorinchem opent Van der Most haar derde locatie in Nederland: Venray. De nieuwe locatie van 40.000 m2 moet eind 2010 de eerste vakbeurs kunnen herbergen.

Gelegen aan de A73 zal het door Harry Maessen nieuw gebouwde, imposante complex nog dit jaar worden verbouwd en ingericht om te kunnen voldoen aan de eisen die Herman van der Most stelt. Door de aangegane samenwerking met Maessen weet Van der Most met zijn concern nu echt een landelijke dekking voor zijn relationele vakbeurzen te realiseren. Niet alleen het zuid-oosten van Nederland, maar ook Duitsland (vliegveld Weeze ligt op 16 km afstand) en België (60 kilometer) kunnen op de van der Most wijze worden bediend.

Ambitie
"Een derde Evenementenhal past precies in de ambitie van ons bedrijf. Nu zijn we in staat landelijk vakbeurzen aan te bieden. Natuurlijk op basis van ons bekende concept. We zullen er voor zorgen dat ook in Venray iedere gast persoonlijk en gastvrij wordt ontvangen", aldus Herman van der Most. Vanwege de internationale ambitie zijn inmiddels eerste gesprekken met een Duitse partij gestart.

Ontlast
Door de komst van Evenementenhal Venray kan Evenementenhal Gorinchem worden ontlast, de planning is daar niet meer rond te zetten en externe aanvragen zijn bijna niet te honoreren, aldus Van der Most.

Evenementenhal Venray kent een inpandige oppervlakte van 28.000 m2 en 12.000 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid en kent ook nog eens een onbebouwd evenemententerrein en een demonstratieterrein.

Station
Het treinstation van Venray ligt op loopafstand van Evenementenhal Venray. Eind 2010 zal de eerste vakbeurs plaatsvinden en de planning voor 2011 ligt klaar. De beurstijden zijn van 14.00-22.00 uur, waardoor reizen tijdens de spits niet aan de orde is.

Overigens staan van 1 t/m 3 februari 2011 de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in Gorinchem op het programma.
www.grafischevakbeurs.com 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.