Signnieuws

Vandaag is op Fespa de finale van de World Wrap Masters 2017. De uitdaging: de zijkant van een echte raceboot wrappen in 60 minuten. Vrijdag is er een Wrap Jam!

De winnaar van de Wrap Masters Europe competitie (die plaatsvond op maandag 8 en dinsdag 9 mei op de beursvloer van Fespa 2017 in  Hamburg) is Chris Hooper uit het Verenigd Koninkrijk geworden. De tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar Ruan Greef uit Zuid-Afrika en Traian Moldovese uit Roemenië. Alle drie de finalisten zullen nu verder strijden in de World Wrap Masters Final.

Raceboot

Tijdens de finale moet de zijkant van een raceboot worden gewrapt die door het Haugaard Racing Team wordt gebruikt in de 2017 World Formula 4 UIM Powerboat Championship. Het ontwerp is gemaakt door Patrick Charrier van Bazoom Studio uit Frankrijk, die hiermee de Fespa Wrap Design Competition 2017 won.

Voorrondes

De Wrap Masters Final begon afgelopen woensdag 10 mei. Hiervoor moesten deelnemers een ​​deel van een Formule Renault-auto in 45 minuten wrappen, evenals racehelmen in de creatieve ronde. Deelnemers die in deze laatste ronden met elkaar concurreerden, kwamen uit Noorwegen, Zweden, Mexico, de VS, Eurasië, Afrika, Brazilië, Rusland en Ierland.

Halve en hele finale

De halve finale vindt plaats op donderdag 11 mei, waar de vier halve finalisten twee uur de tijd hebben om één zijde van een Formule Renault auto te wrappen. Het wrappen van de speedboot voor de finale vindt om 15.00 uur plaats. De prijsuitreiking en huldiging is om 17.30 uur. Alles in hal B4 van Messe Hamburg.

Wrap Jam!

Op vrijdag 12 mei zal een Wrap Jam! plaatsvinden op de World Wrap Masters stand (hal B4, stand A10). Deze interactieve showcase moet een stimulans zijn voor bezoekers aan Fespa 2017; zij kunnen hier tips krijgen van enkele van de beste wrappers ter wereld.

Tijdens de Wrap Jam! wordt de Nico Rosberg’s 2014 Formule 1 auto gewrapt. De Mercedes wordt weer getransformeerd in de Hass Racing kleuren. Bezoekers krijgen tevens de kans om de handen uit de mouwen te steken.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.