Signnieuws

Vandaag, 1 februari, sluit om 20.00 uur de acceptatie van ingezonden ontwerpen voor de Wrap Design Contest van Rigidisc, Sign-Base en Avery Graphics. Snelle deelnemers kunnen dus nog steeds meedoen door www.sign-base.com te bezoeken.

De presentatie van de winnaar van de Wrap Design Contest is tijdens de laatste dag van de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in Hardenberg op standnummer 649. Tevens wordt bij de Wrap Design Contest de WDW autolift gedemonstreerd met de nieuwe oprijplanken.

Gereedschappen

Sign-Base is verder te vinden op de standnummers 650 en 651. Getoond wordt een groot pakket aan producten, waaronder gereedschappen welke u op de stand kunt proberen. Innovaties als Lighttape (in principe de dunste lamp ter wereld), Wrap Cut (inclusief demo’s en ‘hands on’ in vergelijking met Knifelesstape), Rigidisc en Olfa messen.

 

Voorts inktcartridges van London Inkjet welke, volgens Sign-Base, ‘plug and play’ kunnen worden ingezet op een aantal printsystemen. Gedurende de drie beursdagen zijn speciale aanbiedingen beschikbaar, ook via internet (www.sign-essentials.nl ) voor wie de beurs niet bezoekt.

Voertuigbibliotheek

Op de stand wordt Car ’n Truck 2012 van MR-Clipart, een voertuigbibliotheek met ruim 12.000 voertuigen (70.000 templates), live gedemonstreerd. Het pakket bevat tevens meer dan 4500 3D
modellen, die direct zijn te gebruiken in Photoshop extende

 

d of 3D software. Tot eind februari geldt een speciale actieprijs.

Sign-Base stands 649, 650 en 651.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.