Signnieuws

Vanwege het succes tijdens Viscom 2011 presenteert Neschen AG opnieuw haar concept van de variabele beursstand. Ditmaal tijdens de voorjaarsbeurzen Vakbeurs Sign in Hardenberg, Wetec in Stuttgart en Fespa in Barcelona. De medewerkers van de Buckenburgse coatingspecialist zullen de stand   meerdere keren per dag van een nieuwe look voorzien. Landelijke lekkernijen worden afgewisseld met stadse glamour.

De zelfklevende digitale print film ‘solvo print easy dot 100 PE’ die tijdens de Viscom 2011 werd gebruikt, won een Viscom Award 2012 en is nu genomineerd voor de ‘Top Produkt Handel’ prijs.

Transparant

De transparante versie ‘solvoprint easy dot 100 clear’ is ideaal voor gebruik op glasoppervlakken of voor stickers. De ‘dot-shaped’ lijmlaag maakt het aanbrengen van de folie bovendien erg eenvoudig. Na het evenement kan de folie zonder problemen weer snel worden verwijderd.

Eenvoudige applicatie

Friedrich Drinkuth, Senior Product Manager bij Neschen, vertelt dat de bezoekers bij Viscom 2011 verbaasd waren van de eenvoud waarmee de folies op de standmuur werden aangebracht. Dit was voor het bedrijf een motivatie om wederom haar folies te demonstreren tijdens de diverse voorjaarsbeurzen. “Solvoprint easy dot 100 biedt reclametechnici uitstekende opties voor het snel en simpel exploiteren van lege ruimtes om hun marketing en reclame-uitingen over te brengen.”

  

Andere materialen

Ook alle andere gebruikte materialen in de Neschen stand zijn hoogwaardige digitale print media en zelfklevende films uit de Neschen Digital Interior Design reeks. Hier wordt met name de nieuwe krasvaste, sneldrogende en zelfklevende Solvoprint event fleece CA adh, die gecoat is met een semipermanente (verwijderbare) lijm, veel gebruikt. Deze PVC-vrije wandbekledende film is volgens de fabrikant erg geschikt voor gladde, niet absorberende oppervlakken (standmuren). De film kan bedruk worden met zowel solvent-, latex- als UV-drogende inkten. De vloer van de stand is bedekt met een zelfklevende print media van de Floor Graphics Solutions reeks die kras en slip resistent zijn dankzij het beschermende laminaat filmolux.

Uitbreiding DGS reeks

Behalve bovengenoemde producten, zullen ook de nieuwe display en protection films in de DGS reeks, onder andere light blocking print media en nieuwe beschermende folies, aan bod komen in de stand van Neschen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.