Signnieuws

Wetec, de internationale beurs voor sign, grootformaat printen, lichtreclame & digital signage, die vanwege corona werd uitgesteld, staat nu gepland voor 30 maart tot en met 1 april 2023. Plaats van handeling is Messe Stuttgart in Duitsland. Meer dan negentig procent van de bedrijven die zich hadden ingeschreven voor 2022, hebben zich opnieuw aangemeld, aldus de organisatie.

De uitgestelde beurs Wetec staat nu gepland voor 30 maart tot 1 april 2023.

The Wrap Institute

Wetec gaat voor de editie in 2023 samenwerken met The Wrap Institute, die informatieve demonstraties, praktische hands-on workshops en snijwedstrijden zullen verzorgen, met aantrekkelijke prijzen voor deelnemers. Justin Pate, oprichter van The Wrap Institute, legt uit: “De demonstraties hebben voor elk wat wils: Paint Protection Film (PPF) nat en droog, commerciële installaties, interieurdecoratie, state-of-the-art gereedschappen, ontwerp, productie en verkoop. Elke ochtend is er een praktische workshop. Geïnteresseerden die willen deelnemen dienen zich tijdig aan te melden. Dit is je kans om te leren en advies te krijgen van onze trainers, onder wie Rainer Lorz, Dimas Brasil, Patrick Weiser en Maike Maurer.”

Levende uitwisseling

SwissQprint presenteert op wetec de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van grootformaat UV-printers met een scala aan toepassingen. “We hopen een levendige uitwisseling met bezoekers te hebben en hen ideeën te geven die waarde toevoegen in deze competitieve omgeving”, zegt Wolfgang Tropartz, managing director van swissQprint Deutschland.

Rainer Mackowiak, General Manager, Spandex Deutschland GmbH, meldt: “We zijn altijd erg bezig geweest met duurzaamheid en proberen ons constant te verbeteren op dit gebied. Zo hebben we de doppen op onze folierollen veranderd van plastic naar karton. Over het algemeen zijn we flexibeler geworden na twee jaar van annuleringen en uitstel. Wetec is en blijft voor ons een belangrijk platform. We hebben een aantal nieuwe producten in petto voor het voorjaar van 2023 en kijken ernaar uit om opnieuw contact te leggen met de industrie.”

Gezamenlijk evenement

Wetec maakt deel uit van het beurspakket Expo 4.0. Op dit gezamenlijke evenement met TecStyle Visions – vakbeurs voor textieldecoratie en -promotie – en GiveADays kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma dat zich uitstrekt over drie tentoonstellingshallen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.