Signnieuws

Op donderdag 14 april 2011 organiseren CMBO en GOC, in samenwerking met Scriptworx, in Veenendaal het event W2P2011, over alle ontwikkelingen op het gebied van Web2Print.

Naast een plenair programma met toonaangevende sprekers, zullen verschillende leveranciers van Web2Print-oplossingen zich presenteren op een informatiemarkt.

Veel belangstelling
Het evenement mag zich verheugen in een grote belangstelling. Om die reden is door de organisatoren besloten het programma uit te breiden. Het avondprogramma is inmiddels vol, maar voor het iets aangepaste middagprogramma zijn nog plaatsen beschikbaar.

Wie zich nu inschrijft doet dat automatisch voor het middagprogramma, dat begint om 13.00 uur. Kijk op www.w2p2011.nl voor een overzicht van de deelnemende bedrijven, het volledige programma en om in te schrijven. De toegang is gratis. 

Overzichtsite
CMBO werkt aan de ontwikkeling van de Web2Print-testdrive, een website met het overzicht van de in Nederland leverbare Web2Print-systemen. Deze website zal worden gepresenteerd op 14 april in Veenendaal en gaat op hetzelfde moment live. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.