Signnieuws

Op de stand van Mactac tijdens Fespa 2017 zullen veel demonstraties worden gegeven met nieuwe folies van Mactac, zoals de FlexChrome en ‘zelfhelende’ folie.

Zo gaan wrappers aan de slag met folie uit de nieuwe FlexChrome serie, een metallic carwrapfolie met een mat oppervlak. Deze TF 900 FlexChrome BF is verkrijgbaar in tien chroomkleuren en gericht op autobezitters die echt iets unieks willen, aldus Mactac, die het effect omschrijft als ‘where liquid meets metal’.

Zelfhelend

Verder zal aandacht zijn voor nieuwe ‘zelfhelende’ eigenschappen van de carwrapfolie, waardoor kleine krasjes in de folie kan worden weggewerkt met behulp van warm water of een andere warmtebron.

Printbaar

Ook printbare cast folie CastRap 629 B-Free, gecombineerd met CastLAM glanzende en matte overlaminaat, wordt gedemonstreerd in de carwrapdemoruimte op de stand. Bij deze folie kunnen monteurs volgens Mactac profiteren van de combinatie van zeer vervormbare gegoten vinyl en hoogwaardige print en soepele aanbrengen dankzij de bubble-vrije lijmtechnologie.

Window graphics

Daarnaast presenteert Mactac de laatste aanvullingen in de Mactac serie van architecturale en promotionele producten, waaronder MacBlock film voor window graphics.

Mactac – Hal B4, stand D20

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.