Signnieuws

Avery Dennison lanceert zes nieuwe digitale producten op de Fespa Digital 2016. Er is onder andere aandacht voor de MPI 1104 gegoten films, een nieuw portfolio digitale muurfilms en applicatietrainingen en workshops.

Avery_Dennison_op_Fespa_Digital_2016

Shaun A Hobson, senior business director Graphics Solutions Europe: “We hebben een aantal echt interessante producten en we willen dat de grafische professionals die ons bezoeken niet alleen onze innovaties in actie te zien, maar ook een gevoel krijgen van de mogelijke toepassingen. Deze materialen zijn ontworpen voor creatieve vrijheid en betere resultaten bij de toepassing ervan.”

Belangrijke thema’s zijn: snelheid van applicatie, nieuwe keuzes in kleuren en texturen, service en training.

World Wrap Masters

Avery Dennison is tevens sponsor van de ‘World Wrap Masters’ competitie, waar regionale en nationale Fespa Wrap Masters – die hun titel hebben gewonnen in eerdere erkende competities – strijden om de titel World Wrap Master 2016. De finale duurt twee dagen, op 10 en 11 maart.

Duncan MacOwan, hoofd Evenementen en Nieuwe Media van Fespa: “World Wrap Masters is een onderdeel van wat Fespa zo’n spannende plek maakt. En Avery Dennison is in dit verband een natuurlijke keuze als sponsor. ”

Avery Dennison, Hal 1, stand E30.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.